Alt for mange børn ender med en sørgelig historie i rygsækken. En historie om misbrug, mistrivsel og svigt. Vores mål er at ændre den historie

Det er ret enkelt: Er det muligt, kommer vi i mål med indsatsen

Alle vores indsatser er baseret på vores vision – at skabe den bedst mulige behandlingsindsats for vores målgruppe og levere ekstraordinære langtidsholdbare løsninger.

Et mål placerer en barre og et ansvar. Man når det, eller man når det ikke. Vores mål sigter højt, og det lægger et stort ansvar på vores skuldre. Men hos CUF har vi gennem en lang årrække bevist, at vores metoder, redskaber og tilgang indfrier målet.

På den måde fortsætter vi år efter år med at gøre en positiv og varig forskel for familier og de børn og unge, der lever efter de anvisninger og forslag, vi har givet dem.

Målet findes hos os som hos alle andre i feltet: eksplicit i dokumenter og paroler. Men findes målene kun der, er de nytteløse.

Vores mål skal først og fremmest findes og kunne ses i alle de handlinger, vi foretager os hver dag. I vores analyser af familiens dynamikker, i nærværet og viljen over for barnet eller den unge. Og i troen på at familien med vores støtte (igen) kan blive den trygge base, hvor voksne, børn og unge udvikler sig positivt – også når indsatsen slutter.

Hvorfor vælge CUF:
Et tilbud uden lige i Danmark